Woest woestijnavontuur

Onze Marokkaanse reis door het zand was een waar spektakel vol uitdagingen en onvergetelijke momenten. Het afgelopen week ging er behoorlijk verhit aan toe onder de brandende zon en de zinderende hitte van de woestijn. Het landschap was adembenemend, maar ook meedogenloos, met eindeloze duinen, verraderlijke stenen paden en stoffige vlaktes die onze vaardigheden en doorzettingsvermogen tot het uiterste hebben getest.

Op de eerste dag moesten we al vroeg met tegenslag omgaan; een DNF gooide roet in het eten en dwong ons tot het uiterste om terug te komen. Maar met doorzettingsvermogen, een beetje geluk, en een vastberaden team hebben we ons door de moeilijkheden heen gevochten. Uiteindelijk wisten we als 7e te kwalificeren in onze klasse – een resultaat waar we ontzettend trots op zijn, gezien de omstandigheden.

Dit avontuur heeft ons niet alleen uitgedaagd, maar ook herinnerd aan waarom we zo van rallyrijden houden. De opwinding van het navigeren door onbekend terrein, de banden die ploeteren door het mulle zand, en de triomf van het overwinnen van obstakels vormen samen een ervaring die met niets te vergelijken is.

We kijken dan ook met een grote grijns terug op deze onvergetelijke deelname aan de 2024 editie van RallyClassics Africa! Dit is meer dan zomaar een rally; het is een test van karakter, teamwork en pure passie voor de sport. En als we zien wat we hier al hebben bereikt, dan smaakt het alleen maar naar meer. Deze ‘heldendaad’ is slechts een voorproefje van wat er nog komen gaat… Het echte werk ligt nog voor ons, en de adrenaline begint nu al te stromen als we denken aan wat nog komt.

Let’s Go To Dakar! 🏜