Wheels @ Mariënweardt 2024

Terugblik op Wheels Mariënwaerdt – Concours d’Elegance 2024: een onvergetelijke editie!

De 2024-editie van het Concours d’Elegance op Landgoed Mariënwaerdt was een wederom een groot succes. Dit jaar hadden we voor het eerst onze eigen stand op de prestigieuze Autosport Paddock, onderdeel van dé Classic Car Show van Nederland.

Waar we eerdere jaren een stand deelden, stonden we dit keer volledig op eigen benen en mochten we de bezoekers verwelkomen op onze rally geïnspireerde stand.

En die bezoekers waren er volop! Naast onze trouwe klanten en relaties, zagen we ook een grote toestroom van nieuwe gezichten. Mensen van alle leeftijden toonden interesse in onze voertuigen en projecten. Het was inspirerend om te zien hoeveel aandacht er was voor de innovaties in de autosport en hoe onze visie op performance driving werd gewaardeerd.

De sfeer op het Concours was uitstekend, met prachtig weer en een divers aanbod aan auto’s om van te genieten. Van zeldzame klassiekers tot moderne sportwagens, het was een viering van automotive historie en vakmanschap.

Al met al kunnen we terugkijken op een buitengewoon succesvol evenement. Het was een weekend vol mooie ontmoetingen, waardevolle gesprekken en vooral een gedeelde passie voor auto’s. En natuurlijk, zoals altijd: gelukkig hebben we de foto’s nog!